En dag som denna.....

Jag vill inte uppleva så många fler dagar som är som denna söndag! Blö.
Söndagar är för skit! Jag hatar verkligen Söndagar! Slut på helg, det är back to school -life och usch.
Denna veckan har jag två prov framför mig. Svenska, och Biologi. Lagom roligt kan man minst säga. Har suttit hela dagen och nött in 16 sidors text om blod och sjukdomar och jag vill inte tänka på hur mycket jag inte lärt mig ännu. Det är för kallt ute också. -20°c igår och -10°c nu. Jag vill ha sommar, jag vill åka hem till Torekov och jag vill slippa åttan. Helt enkelt, jag vill slippa tiden jag är inne i nu.
Också blev jag arg igår också, på Robinson. Haha! Gud vad larvigt det låter! men tycker att det var allt ifrån rätt att en person som har åkt ut får chansen att ta en finalplats! Han röstades fram som vinnare av förlorarna själv. Nej, allt ifrån rätt. Hade inte någon som redan åkt ut kunnat ta sig tillbaka till tävlingen hade det blivit Anders, Veronica och Sanna som tävlat om andra finalplatsen, den hade Sanna knipit och hon hade fått flest röster i örådet och vunnit. Ah, det är vad jag tror, och jag tror stenhårt på det också. Så är det bara. Hahah. Vad gör man väll inte för sin stad?
Nu ska jag köra slutspurt i biologin, sedan blir det mat och sedan drar sig denna vecka mot sitt slut. För att vara lite positiv kan jag säga att mamma klippte mitt hår idag, och det blev sjukt bra! Bild kanske kommer.
Kärlek

nu drar jag

till alvis! :D
vet inte vad vi ska hitta på... uppdraderar hoss henne förhoppningsvis:)
måste bara säga att jag älskar nutella









För mycket godis

Nu har jag köpt för mycket godis, och ätit en fruktansvärt god middag med familjen! Oj, svårt att förklara hur gott det var!
Ska nog börja med att köra halva året med lite mer fri mat, ett annat halvår med mera träning,
Kl 20 är det Robinson, och nu får alla hoppas på att skaras sanna vinner :D
Ähm, jo, det var nog det. Jag ska se på Vintergatan nu, h3h3.
hundra tusen <3

Lördagsmums

Asgott recept på godis med cornflakes som är lätt att göra.

50 g margarin
2 msk sirap
1 dl socker
2 msk kakao
4 dl cornflakes

Blanda alla ingredienser utan cornflakes i en kastrull. Låt blandningen koka upp. Rör hela tiden i kastrullen. Blanda ner 4 dl flingor. Fyll i smeten i pappersformar och låt det svalna i kylskåpet.
Smaklig måltid

otursdag

blogg.se cpar.
skulle läga upp om kläder, men tydligen får inte bilden vara större än 8Mb,
kollade lite på nelly och zoovillage, hittade skitsnygga kläder.
idag blir det alva och ska visa mitt ny tonade hår som är brunt,

kl 23.30 kom jag på att jag skulle måla naglarna, men det var ingen hit,
för kl 4 hade jag beställt tid att ta bort min franska manikyr, när dom hade tagit bort naglarna frågade dom om jag ville ha en färg på naglarna och jag svarade självklart  ROSA. men smart som man är så satte jag min på händerna för jag frös och då pajade nagelacket som nagelisten hade kämpat men så då tog jag på ett rödrosa nagelack och tänkte att jag kunde vara lika duktig som nagelisten, och då pajade jag naglarna ännu mer...
uppdraderar senare

kram!





Måste ha!

Åhh, älskar apples nya "grejj"... Ipad, så j*vla snygg! Nu vet jag vad som ska önskas i födelsedags present ;)

gomöra

idag ska jag plugga massa skit.
ugh
så ja.. hm, jag vet inte mer? har suttit och tittat på Rock n Roll Hall of Fame precis, sjukt bra när Tom Morello spelar med E Street. Åh jag vill se bruce..
nu ska jag plugga, tror jag, klockan är ju trotts allt bara halv elva.

bestämt mig

nu ska jag fanimej ta tag i denna blogg, vi ska tjäna miljarder!!
pappas dator fattar man inte så jag ska uppdradera om lite kläder imn,
ebba har bara skrivit känner jag, och alva har inte skrivit ett piss, det sämsta är att man inte kommer på något att skriva, man få kolla på andra bloggar och inspereras.
påmin mig att uppdradera,
KRAM












-

Denna bloggen lär väll läggas ner, h3h3, länge varar inte det roliga har jag märkt.

faktiskt dålig stil

Det finns olika sorters vänner. Några går, andra består.
just nu är jag något besviken..
trodde att ni kunde gör ngt.

Oh Daaaaang!

Slutade ett idag! För min musik var inställt! Yeah
Så nu har jag varit ute med hund, och nu hade jag tänkt mig att jag ska sätta mig och plugga något,
hejdå

58,5 cm

Hej idag har jag mätt mitt hår, det var 58,5 cm långt. hejdå

Yeah!

Nu har ebbis varit på folktandvården. Yeah! Jag hade inga hål och borstade bra tyckte hon, förutom på de enklaste ställena, där man lätt glömmer bort sig, så jag är nöjd! :D

Annars har det varit en lika trökig Måndag som vanligt. Tisdag blir det handboll i idrottshallen första timmen, tycker jag är kul. Sedan är det Onsdag, en ganska seg dag, Torsdag, min-fredag enligt mig, eftermiddagen är grymt kul, Fredag, YEAH! Typ helg, sluta 10:20!!!

De var allt!



Långtråkigt

Nu har jag varit i kyrkan, hahah, som jag måste eftersom att jag ska konfirmera mig. Det var... Lagom roligt.. Säkert den långtråkigaste gudstjänst jag någonsin varit på.

Nu idag ska jag inte göra så mycket mer, ta det lugnt bara, vila upp mig inför måndagen som kommer. Kanske låter något tråkigt, men tycker att man behöver unna sig lite lugn och ro ibland.


Vad snygg den är!


Tänkande Koma.

Jag tror att jag som förra våren gått in i en slags tänkande koma igen. Det är ganska knäppt egentligen. Jag tänker så otroligt mycket för tillfället, om framtid, skola massa olika saker som berör både mig och andra. Jag vet inte men jag tror inte att jag är lika social heller. Men som sagt, den som ligger i koma vet ju inte. h3h3.

Vad vet jag? Det enda är att jag kanske tänker lite för mycket på allt.

förkyld

just nu så drogar jag näsdrukar pga min förkyldning, samtidigt kollar jag på hope for haiti på tv3
KRAM

girlnight

dålig uppgadering för min del..
var på mycket lyckad tjejkväll yersterday night!
the night started with en skit god bål!
medans vi drack bålen så gjorde vi en skit rolig lek, dock var inte jag med :(
sedan blev det god mat & gott bröd & mycket snack.
vi gick till statoil coh köpte coca cola och mentos och så gjorde vi vårat eget fyverkeri.
vi gick hem och körde singstar, med godis och cips :)
hilda skulle gå så vi åt glass snabbt, sen blev det skp.
tack för görbra kväll!

Godmorgon

Nu är jag vaken,har ätit frurre och bakat en tårtbotten åt Stina. Hon fyller inte år men hennes kompis gör så hon ska göra en go tårta till honom. Idag ska vi ut och åka skidor med Hexxas mamma med familj. Det ska bli kul, tror att Hexxa är något snabbare när hon drar än vad Diva är (mamman). Så kommer Hera med också, den lilla busungen. Hoppas på en bra dag, och att alla läsare där ute också får det! ;)


Antagligen dagen sista inlägg.

Yes, då har denna dag gått i ett, jag har varit ganska uppdaterad. Vilket inte mina andra två bloggvänner har varit, h3h3.
Jag har hittat jackan och kommer antagligen fixa den till våren, med lite tur och pengar.. Den var inte den billigaste. ;)

Nu har jag möblerat om i mitt rum också, uttråkad ebba tyder detta på. Det blev helt okej, eller ja. Jag har bara flyttat på mitt skrivbord och städat av lite, så att pappa kanske kan se att jag har plats, hahah, för vad kan man undra ;)
Kvällen spenderas hemma med mamma, pappa och Stina, titta på Let's Dance antagligen. Vem hejar ni på? Själv hejar jag på hon claudia som har spelat Lina i Svensson Svensson. Tycker att hon gått ut hårt, och det ska man absolut göra!

Vi hoppas på en ännu bättre bloggdag imorgon, antagligen kommer inte JAG vara riktig lika uppdaterad, några vänner kommer med sina hundar och vi skall ut och se vem som snabbast dra på skidorna. Hexxa vinner ;) Sedan blir det sen lunch med dem, toppen.

Så. Det var väll allt, hoppas ni alla har haft en bra dag, och hoppas morgondagen blir ännu bättre. Vi hörs, det loar jag..



tillägnat alla er....

JAG SKA HA!


JAG SKULLE KUNNA GÖRA VAD SOM HELST FÖR DENNA JACKAN!

Jag har sett den innan men inte vetat var ifrån den kommer jag hittade den nu, och vet var ifrån de kommer, åh den skulle passa perfa som typ, jacka/kofta lixom till vår/sommaren.

JAG SKULLE HELT ENKELT KUNNA GÖRA VAD SOM HELST!



Som alla sökert märkt har jag dessutom hur tråkigt som helst idag! Det är ju fredag, jag vet.. men nepp. Idag var en dag som var gjord för att ebba skulle vara ganska ensam och uttråkad...
Undrar vad mina vänner hittar på en fredag som denna.... :(
Jag får väll fortsätta att leta efter den förbannat snygga jackan..

hejdå.




Promenix

Ute och gått en sväng med Hera, vi gick först till Vasaparken och kollade på snö och annat onaturligt. Sedan vände vi hem igen och blickade ut över en vit tennisbana och kollade på en stor lirvig hund. Vi tog ett foto i allén. Kolla så fint.



Två Grå Hundar



Två grå hundar hemma!? En stor och en liten. Jag tror jag tycker bäst om den stora. haha. Min Hexxa.
Hera är alltså på besök, hon som står upp och de brottas oavbrutet, Hera är en riktig tuffig!


Palla!

Tjatja!
Idag har varit en jävligt irriterande dag... För det första så är det bara massa trök lektioner! Sista lektionen var träning med handbolls klassen i skolan, vi gick in i hallen och låste omklädnings rummet som vanligt, så alla andra förutom jag*pjuh* lämnade kvar sina mobiler där. När vi kom tillbaks så var omklädnings rummet låst så vi tänkte att allt var som vanligt och när vi kom in så skulle en av tjejerna titta på sin mobil och märker att den är borta( hon fick den igår)! Så alla andra tittar också i sina jackor och då var det tre till som var borta som de fått i julklapp!:(
Åhh vad jag blir arg! Kan inte de som håller på bara fatta att det som är mitt är mitt och inte ditt! Helt ärligt tycker jag det är så jävla fattigt! :@
Men efter skolan var det handbolls träning och då kan jag inte vara sur! Handbollen gör mig jämt på glatt humör, love it ! :D

Min miniräknare <3

Min kära miniräknare har ännu än gång uttalat sig om hur mycket den tycker om mig.



hahahhah ganska kul ju!


Made In SWEDEN!

Oh Yeah, på något sätt ar det kul att titta på ändå. Kanske inte så konstigt eftersom att jag älskar musikens alla ljud. Så ikväll, kl 21:00 nu, de har flyttat tiden, är det dags för andra avsnittet av MIS, kul tycker jag i alla fall.
Om musik. Idag hade jag musik som vanligt sista lektionen på elevens val. Åh det är så sjukt kul!! Fast de dumma är att läraren tror inte att jag och paulina som spelar elgi. kan lika bra som killarna på gitarr.. Vilket jag kan tycka är helt fel. Men det ordnar sig nog, varken jag eller hon är ju några som försöker ta störst plats så vi kanske får göra det också..

nog om det, nu ska nog mamma klippa lite i mitt hår om hon hinner..


icke sa nicke

ah , fröken ringqvist skrev fel om made in sweden, tydligen var det på torsdagar...
& man har ju många komentarer, det känns meingslöst att skriva, men icke sa nicke vi ska bli proooooooooos!! :D




otroligt ironiskt

chacha


jag har fixat mina naglar med usa-nagellack. tror att det blev typ öh bäst?


ähm, typ ah. mina nagnar på höger hand slits dock ner så otroligt!

btw tycker jag att elin köper en jävla massa hårspray hela tiden, vad gör hon med allt? h3h3 :***


ett stort skämt


veet hårborttagnings creme

fick skriva om hela inlägget ,  gaaaah sur jag blir menmen amatör som man är...
som sagt var ute och shoppa men alva och malin, skule bara köpa presenter till joline ida och malin men som vanligt köper man saker tills sig själv,
så man hittade
En t-shirt från MQ 50:- rea ;)
presenter till malin ida och joline H&M drygt 150:- snål som man är,
och veet hårborttagings creme,95:- åhlens rekomenderas verkligen, prövade det nyss och man fick silkeslena ben!
Hårspray 29:- & örhängen 69:- åhlens


 

 

 

och nu blire made in sweden. på TV4

adiooooss

 


Hej.

Tjatja bloggen!
Idag har jag Elin och Malin vart i stan och handlat lite, ytterst trevligt har det varit :)
Woho 1 inlägg för min del (Y)

asså typ så

ah men lixom jag är trött




fin skolväg jag har va?




kasta skit på FÖRSTA blogginlägget!?

elin, h3h3 hon har rätt att jag kommer tjata på henne, denna bloggen ska gå långt, men detdär att det var bättre än det andra tror jag inte på!

nu väntar man bara på att Alva ska Joina


träning

 

Dax att kila till träning :D


andra inlägget någosin

ännu bättre än första...
elin är jag, har testat på att blogga förut men det är inte riktigt min grej,
men kan ge bloggvärlden en andra chans. & jag hoppas värkligen att denna bloggen går bättre,
ebba kommer säkert att tjata om att logga in så att vi håller oss uppdraderade.

CIAO




Första inlägget någonsin

och det får jag stå för. Nästan så man får tårar i ögoen. oj oj oj.. -.-

vad har jag att säga ? ehm, jo jag kan ju presentera mig..

ebba heter jag, bloggar även själv på leavemehere. ehm och där står det massa seriösa saker jag har skrivit om mig där. även den bloggen är nystartad..

jo, man kan ju hoppas på att alva och elin skriver några rader också. jag tänker inte ge upp i första taget h3h3



RSS 2.0