En dag som denna.....

Jag vill inte uppleva så många fler dagar som är som denna söndag! Blö.
Söndagar är för skit! Jag hatar verkligen Söndagar! Slut på helg, det är back to school -life och usch.
Denna veckan har jag två prov framför mig. Svenska, och Biologi. Lagom roligt kan man minst säga. Har suttit hela dagen och nött in 16 sidors text om blod och sjukdomar och jag vill inte tänka på hur mycket jag inte lärt mig ännu. Det är för kallt ute också. -20°c igår och -10°c nu. Jag vill ha sommar, jag vill åka hem till Torekov och jag vill slippa åttan. Helt enkelt, jag vill slippa tiden jag är inne i nu.
Också blev jag arg igår också, på Robinson. Haha! Gud vad larvigt det låter! men tycker att det var allt ifrån rätt att en person som har åkt ut får chansen att ta en finalplats! Han röstades fram som vinnare av förlorarna själv. Nej, allt ifrån rätt. Hade inte någon som redan åkt ut kunnat ta sig tillbaka till tävlingen hade det blivit Anders, Veronica och Sanna som tävlat om andra finalplatsen, den hade Sanna knipit och hon hade fått flest röster i örådet och vunnit. Ah, det är vad jag tror, och jag tror stenhårt på det också. Så är det bara. Hahah. Vad gör man väll inte för sin stad?
Nu ska jag köra slutspurt i biologin, sedan blir det mat och sedan drar sig denna vecka mot sitt slut. För att vara lite positiv kan jag säga att mamma klippte mitt hår idag, och det blev sjukt bra! Bild kanske kommer.
Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0